Om Naturligvis

Om Naturligvis

Naturligvis er messa for deg som vil oppleve lokal mat, landbruk og flotte aktiviteter.

Det er organisasjonen Landbrukets dag SA som arrangerer messa Naturligvis. Landbrukets dag er en samvirkeorganisasjon som har 23 eiere som alle er landbruksrelaterte. Vi har en rekke gode støttespillere som er med å finansiere messa og her kan vi nevne fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder, Vest-Agder fylkeskommune og Aust-Agder fylkeskommune. I tillegg er Innovasjon Norge med på laget, samt Sparebanken Sør. Organisasjonen har en ansatt daglig leder, utover dette er alt dugnadsbasert.

Naturligvis er en årlig møteplass for mennesker fra bygd og by, og en stormønstring av landbruk, bygdekultur og opplevelser på Agder. Arrangementet har siden 2004 vært arrangert på Evje, nærmere bestemt på Evjemoen.Her står landbruk, lokal mat og gode opplevelser i sentrum. Vi har aktiviteter med dyr og et stort lokalmatmarked. Ikke minst er det en stor maskinutstilling for deg med egen gård eller hage med behov for å kunne kjøpe og se siste nytt. Her blir matglede med bredde i mattilbud og produkter for salg. Vi har en rekke aktiviteter for barn med kokkekurs, snekring av fuglekasser og dyr i alle størrelser bare for å nevne noen gjøremål.

Vi har et årlig besøk på 10-12000 publikummere og ca 130 utstillere med alt fra landbruksorganisasjonene til maskinutstillere og en rekke andre. Vi har og et stort lokalmattorg. Mange selger og mat som du kan spise på messa så du trenger ikke gå sulten hjem!